skip to Main Content

Advanced Skin Treatment

Ett holistiskt behandlingskoncept där vi jobbar med huden även från insidan. Förutom en fantastiskt härlig och djupgående ansiktsbehandling fyller vi i ett hälsoformulär samt gör ansikts-och tungdiagnostik. Detta ger svar på om det finns obalanser som kan påverka hälsan och huden. Utifrån detta tas det fram ett personligt program som stöttar kroppen och huden och skapar förutsättning för optimalt resultat. Programmet innehåller råd om hudvård, livsstilstips, kost, kosttillskott, rörelse och mental balans. Uppföljning och support ingår.

Under ett Advanced Skin Treatment program fokuserar vi både på din hälsa och din hud. Vi tittar på vad som kan vara orsaken till ditt hudtillstånd. Här ser vi till helheten och du får hjälp på ett grundligare och effektivare plan. I behandlingarna ingår det analys av din hud och din hälsa samt en ansiktsbehandling anpassad efter din hud och vad du behöver hjälp med. Tankesättet grundar sig i ett holistiskt synsätt och får bara utföras av hudterapeuter som är vidareutbildade till Advanced Skin Therapist. För att få bättre resultat erbjuds 3 olika paketlösningar.

Advanced Skin Treatment

BRONS

3 tillfällen där vi går igenom din hud och din hälsa. Vi tittar på grundproblemet och vad orsaken kan vara till ditt hudtillstånd som du behöver ha hjälp med. Paketet passar dig som redan har förståelse och är insatt i din kost och hälsa men behöver dra i de sista trådarna för att finslipa. Paketet består av 3 behandlingar varav den första är på 1.5 timme och resterande på 60 minuter.

Pris för 3 tillfällen: 4 500 kr

Advanced Skin Treatment

SILVER

7 tillfällen där vi går igenom din hud och din hälsa. Vi tittar på grundproblemet och vad orsaken kan vara till ditt hudtillstånd som du behöver ha hjälp med. Paketet passar dig som behöver mer hjälp med din kost, hud och hälsa och för dig som behöver extra stöd. Paketet består av 7 behandlingar varav den första är på 1.5 timme och resterande på 60 minuter.

Pris för 7 tillfällen: 9 000 kr
(du sparar 1 500 kr)

Advanced Skin Treatment

GULD

12 tillfällen där vi går igenom din hud och din hälsa. Vi tittar på grundproblemet och vad orsaken kan vara till ditt hudtillstånd som du behöver ha hjälp med. Paketet passar dig som har haft en nedsatt hudhälsa under en längre tid och behöver fler tillfällen och hjälp med din kost samt extra stöd. Paketet består av 12 behandlingar varav den första är på 1.5 timme och resterande på 60 minuter.

Pris för 12 tillfällen: 14 250 kr
(du sparar 3 750 kr)

Back To Top