skip to Main Content

Microneedling med Filorga NCTF

Microneedling med NCTF även kallad Vitamincoctail är en mekanisk nålningsbehandling (vi använder oss av en handenhet som ger små fina nålstick) som effektivt förbättrar hudens kondition och utseende. Med denna kombination kan vi på Pure Clinic minska dina akne ärr, ge din hud mer lyster och elasticitet. När vi har gjort små mikroskador i huden smörjer vi in vitaminserumet NCTF som består av ett koncentrat av vitaminer, mineraler & antioxidanter utan konserveringsmedel. På Pure Clinic är det här helt klart en av våra favoriter. Det går jättebra att vara solbränd vid behandlingstillfället men du ska vara försiktig med solning efter din behandling.

+72% Minskning av fina linjer
+103% Förbättring av hudton
+132% Förbättrad återfuktning
+144% Förbättrad lyster

Vad är Microneedling?

Microneedling (EPN pen arbetar vi med) är en fraktionerad nålningsbehandling med 9 nålar + elektroporation (öppnar tillfälligt upp cellmembranen i huden) som slussar ner NCTF Vitamincocktail från Filorga på en djupare nivå. Själva micro-nålarna skapar mikroskador som sätter igång en läkningsprocess som i sin tur skapar nya hudceller. Allt det här gör att huden drar ihop sig och får mer elasticitet.

Vad är NCTF Vitamincocktail?

NCTF Vitamincocktail från Filorga är en naturlig produkt som stimulerar cellförnyelse i din hud tack vare 53 aktiva ingredienser + hyaluronsyra (vitaminer, aminosyror, antioxidanter, mineraler, koenzymer och nukleinsyror). NCTF stoppar fria radikaler, stimulerar cellförnyelse och produktionen av kollagen och elastin. Allt detta ger din hy en markant jämnare hudton och hudtextur

Vad kan man behandla?

Akne & Akneärr
Stora porer
Fina linjer
Hudton
Hudtextur
Slapp hud
Micro-needling

Micro-needling hårbotten

Priser

Microneedling + NCTF Vitamincoctail

Helt ansikte + runt ögon

Från 2 600:-

Helt ansikte + runt ögon, Kur 3 beh

Från 6240:- (20%)

Helt ansikte + runt ögon, Kur 5 beh

Från 9750:- (25%)

Ansikte + runt ögon + hals

Från 3 600:-

Ansikte + runt ögon + hals, Kur 3 beh

Från 8640:- (20%)

Ansikte + runt ögon + hals, Kur 5 beh

Från 13500:- (30%)

Ansikte + runt ögon + hals + dekolletage, 2 st NCTF

Från 4 800:-

Ansikte + runt ögon + hals + dekolletage, Kur 3 beh

Från 10 800:- (25%)

Ansikte + runt ögon + hals + dekolletage, Kur 5 beh

Från 16 800:- (30%)

Back To Top