skip to Main Content

Hudton & Hudtextur

När vi åldras förändras vår hudton & hudtextur, vi börjar bygga upp solskador, ärr efter akne eller blemmor som ger mörkare fläckar. Fina linjer och rynkor börjar bildas samtidigt som vårt kollagen bryts ner. Hudens textur blir mer ojämn och grövre. På Pure Clinic arbetar vi med flera olika metoder & tekniker för att behandla dessa. Vi arbetar bla med NIR (near infrared) för att förbättra hudton, hudtextur, elasticitet & även minska porer. Med NIR upplever du oftast en instant förbättring som på sikt byggs upp med dina behandlingar. Därför har den även fått namnet ”Cinderellaeffekt”, vilket innebär att du kan göra din behandling när du vill vara extra fin inför tex en fest.

Hur fungerar metoden?

För att förbättra hudton & hudtextur arbetar vi med Harmony XL pro – NIR (near infrared) ljus för att uppnå en säker och effektiv sub-dermal upphettning som också innebär att du inte får några yttre skador på din hud. Denna process stimulerar tillväxten av kollagen och ger ett ungdomligt glow till huden. Beroende på dina förväntningar & förutsättningar har vi andra alternativ som ClearLift & NCTF – Vitamincoctails som du också kan använda för att uppnå ditt önskade slutresultat.

Du är välkommen till mig på en kostnadsfri konsultation med personliga rekommendationer samt några kostråd och framförallt komma fram till vilken behandling som passar dig bäst.

Vad kan man behandla?

Hudton
Hudtextur
Stora porer
Fina linjer
Slapp hud

NIR – Harmony XL Pro, används på Pure Clinic

Vi tycker det är viktigt att poängtera vilka utrustningar vi använder just för att vi har valt säkra & exklusiva maskiner och det innebär stora investeringar. På Pure Clinic är vi stolta över alla våra val av utrustningar och säkerhet har högst prioritering. Med säkra utrustningar och med god erfarenhet av behandlingar kan vi åstadkomma bra resultat.

Logo_HarmonyXLPRO

Priser

NIR, hudton, hudtextur,  ”cinderella effekten”, hudåtstramning, förstorade porer, Rekommenderade antal beh 3-8, tid mellan beh 3-4v

NIR, ansikte

Från 1500:-

NIR, hals

Från 1200:-

NIR, dekolletage

Från 1200:-

NIR, ansikte & hals

Från 2300:- (15%)

NIR, ansikte, hals & dekolletage

Från 3700:-(15%)

NIR, ansikte, Kur 4st behandlingar

Från 4800:- (20%)

NIR, ansikte, Kur 8st behandlingar

Från 8990:- (25%)

NIR, ansikte & hals, Kur 4st behandlingar

Från 8640:- (20%)

NIR, ansikte,hals & dekolletage Kur 4st behandlingar

Från 12480:- (20%)

Underhållsbehandling, vid köp av en kur har du alltid rätt till 15% rabatt och du kan ej kombinera rabatten med andra erbjudanden

Back To Top