skip to Main Content

Hudåtstramning & minskning av rynkor

Hudåtstramning med ClearLift

Alla människor åldras. Huden förlorar tidigt kollagen, elastin och hyaluronsyra vilket gör att vår hud börjar tappa sin elasticitet och rynkor börjar framträda. Kost och din livsstil påverkar din hud och utseende i allra högsta grad. Det är vackert med rynkor och linjer men vi vill bara inte känna oss eller se sura & trötta ut. På Pure Clinic arbetar vi med flera olika tekniker i kombination med hudvård & kostråd. Jag erbjuder alltid konsultationer med råd och rekommendationer för just dig.

Hur fungerar ClearLift?

ClearLift arbetar med en fraktionella icke-ablativ Q-Switchad laser. Till skillnad från andra hudåtstramande laserbehandlingar på marknaden arbetar ClearLift djupare ner i huden under epidermis. En kontrollerad skada uppstår medans hudens yta förblir intakt. Huden sätter igång en läkande process vilket stimulerar tillväxten av kollagen och vävnaden drar ihop sig och blir fastare. Direkt efter din behandling kan du känna dig varm i ansiktet. Behandlingen passar alla hudtyper och du kan återgå till normala aktiviteter direkt.

Räkna med 3 – 5 behandlingar

Jag kan behandla rynkor, fina linjer på olika djup med bra resultat och en förutsättning för det är att du också gör din del. Jag eller någon annan utrustning i världen kan inte ta bort alla rynkor eller linjer helt utan de blir mindre synkiga och mindre djupa eftersom att elasticiteten och hudstrukturen förbättras. Det är viktigt att vi tar hänsyn till både kost och din livsstil så att du förstår vad du kan förbättra. Sol, rökning, processad mat, socker, gluten & mjölk påverkar din hud negativt Försök att minska intaget av gluten, mjölk och socker och samtidigt öka intaget av frukt och grönsaker så kommer du att erhålla ett ännu bättre slutresultat.  Det är viktigt med realistiska förväntningar och de kan vi gå igenom på en kostnadsfri konsultation där jag informerar om allt detta och vad du kan förvänta dig.
Räkna med 3-5 behandlingar med 2-4 veckors mellanrum för att uppnå optimala resultat

ClearLift – Harmony XL Pro

ClearLift bygger upp din hud och elasticitet på djupet och du kan se resultat direkt efter din behandling men din hud fortsätter att läka & bygga upp resultat i upp till 3 veckor. Under din läkningsperiod ska du undvika belastningar/tryck på din hud. Försök att sova på rygg och att inte stödja det behandlade området.

Före & efter din behandling!

Inför din behandling går det bra med en lätt solbränna eller att du är solkysst men ett par dagar inför behandlingstillfället bör du skydda din hud.
Vanliga biverkningar kan vara rodnad, bränningar eller svullnad men det går oftast över på någon timme men i vissa fall kan det hålla i sig upp till ett par dagar. Det går bra att dämpa med något svalkande. Läkningsprocessen håller i sig från 3 veckor och ibland längre så undvik att trycka eller belasta ytan du har behandlat. Det kan klia en del och det är läkningen som känns.

Sola dig inte på ett par dagar efter din behandling. Men att vistas i solen går bra.

Clear-lift-pureclinic

Priser

ClearLift Hudåtstramning, Rekommenderade antal beh 3-5. med ca 2-4v mellanrum

ClearLift, hudåtstramning, panna, runt munnen eller runt ögon

1800:-

ClearLift, hudåtstramning ansikte

3000:-

ClearLift, hudåtstramning hals

2000:-

ClearLift, hudåtstramning dekolletage

2195:-

ClearLift, hudåtstramning ansikte & hals

4500:-(10%)

ClearLift, hudåtstramning ansikte, hals & dekolletage

6300:- (10%)

ClearLift, ansikte, Kur 3st behandlingar

7200:- (20%)

ClearLift, ansikte & hals, Kur 3st behandlingar

12000:- (20%)

ClearLift, ansikte, hals & dekolletage, Kur 3st behandlingar

17200:- (20%)

ClearLift, ansikte & hals, Kur 5st behandlingar

17200:- (25%)

ClearLift, ansikte, hals & dekolletage, Kur 5st behandlingar

26990:- (25%)

Underhållsbehandling, har du utfört en kur har du alltid rätt till 15% i rabatt på nästa behandling och den rabatten kan ej kombineras med andra rabatter

Back To Top