skip to Main Content

Bli av med din tatuering

En framgångsrik tatueringsborttagning kräver en del. Det är enormt viktigt att man blir behandlad med en högeffektiv laser som kan leverera tillräckligt med energi som färgerna i huden kan absorbera.

Hur fungerar metoden?

På Pure Clinic arbetar vi med ClearLift för att utföra en effektiv tatueringsborttagning. ClearLift arbetar med Q-switchad Nd:YAG laser och två olika våglängder, 1064nm som är idealiskt för behandling av mörkare färger (svart, blå och grön), och 532nm som är effektivare på ljusare färger (röd, orange och gul). Det som gör att vi kan eliminera en tatuering är att det skapas vibrationer i huden som bryter ner bläcket i tatueringen. När området börjar läka slussar immunförsvaret ut bläckpartiklarna och tatuering minskar i färg.

Intressant att veta

ClearLift tatueringsborttagning är den första metoden baserad på fraktionell Q-switchad Nd:YAG laser som ger minimal risk för biverkningar. Fraktionell metod innebär att man skapar flera laserpunker isället för en. ClearLift har även djupkontroll vilket för att man kan behandla på exakt djup för optimala och säkra resultat.

ClearLift – Harmony XL Pro – Borttagning av Tatuering

Du får räkna med ca 3-6 behandlingar för att bli av med din tatuering och antalet beror helt på hur stor den är och färger samt intensitet. Ca 6 veckor mellan behandlingen. Viktigast är att du kommer på en konsultation först.

Clear-lift-pureclinic

Priser

Tatueringsborttagning

Tatueringsborttagning från (per område ca 3 x 1 cm)

Från 1200:-

Tatueringsborttagning från (per område ca 3 x 1 cm), Kur 3 behandlingar

Från 2880:- (20%)

Tatueringsborttagning från (per område ca 3 x 1 cm), Kur 6 behandlingar

Från 5400:- (25%)

Back To Top