skip to Main Content

Välkommen till Pure Clinic – din oas för skönhet vid vattnet i Saltsjöbaden!

Här specialiserar vi oss på skönhetsbehandlingar för både ansikte och kropp. Vi har valt att satsa på exklusiva och effektiva maskiner med hög säkerhet och ett gott rykte inom branschen. Pure Clinic står för att vi enbart använder rena, ekologiska eller ofarliga produkter och tekniker.

Ursprungligen från Ukraina har jag vuxit upp med en mor som är läkare och en far som är biodlare. Redan i tidig ålder har jag lärt mig att kombinera avancerad teknologi med det bästa som naturen har att erbjuda. Jag förstår vikten av att kombinera avancerad teknik med högkvalitativa hudvårdsprodukter för att uppnå optimala resultat.

Själv är jag utbildad farmaceut och makeupartist med över tio års erfarenhet inom hälsa och skönhetsbranschen, bland annat från Apoteket. Självklart använder vi RAW honung i behandlingar eller serverar den till en avslappnande kopp te efter behandlingen.

Det är med stolthet jag kan berätta att vi vann som bästa hudvårdsklinik under Stockholm Beauty Week 2023, vilket bevisar att kunder prioriterar och uppskattar vårt tillvägagångssätt. Du är varmt välkommen!

Skärmavbild 2017-12-18 kl. 13.55.27

Kliniken drivs av Oksana Molander

Vi är specialiserade på exklusiva skönhetsbehandlingar för både ansikte och kropp. På vår klinik väljer vi noggrant ut högeffektiva maskiner med hög säkerhetsstandard och med ett bra rykte inom branschen.

På Pure Clinic är din säkerhet vår högsta prioritet. Vi har valt att investera i dyra, säkra och effektiva utrustningar och de är också mycket roligare att arbeta med, precis som en Porsche är roligare att köra med än en Fiat.Vi har valt att aldrig kompromissa när det gäller din trygghet, säkerhet och välbefinnande.

Vår utrustning

Recensioner

Back To Top