skip to Main Content

Dekolletage & Hals

Är du ute efter att föryngra din look på bästa sätt så är det Hals och Dekolletage du ska titta på. Halsen är känsligare än både ansikte och dekolletage för åldrande i form av minskad elasticitet och tunnare hud men det kan vi förbättra betydligt genom att stimulera kollagenet så att vi får en fastare hud.

Halsen kan vi alltså förbättra genom att stimulera kollagenet för att uppnå fastare hud och Dekolletaget kan vi föryngra och förbättra genom att minska eller ta bort solskador, pigmentförändringar, linjer/rynkor och ytliga kärl. Det vi vill uppnå är en jämnare hudton och en mer elastisk hud. Fukt är också en av huvudnycklarna för att föryngra huden och den kan du själv tillföra genom god hudvård, dricka ca 1-2 liter rent vatten och självklart med en kost som består av mer frukt och grönsaker och mindre förarbetad mat.

På Pure Clinic har vi tillgång till alla tekniker som erbjuds för att kunna erbjuda dig en behandling anpassad efter din hud och dina problem. Vi kan välja bland behandlingar som Laser, AFT/IPL Frekvenser, Värme eller Microdermabrasion och Microneedling med Vitaminer.

Att tänka på inför din behandling!
Du bör inte ha solat på ca tre veckor innan din behandling och du bör inte äta medicin som gör dig ljuskänslig. Ha gärna på dig en mjuk och sval tröja i bomull när du kommer på din behandling.

Att tänka på efter din behandling!
Beroende på vilken behandling du har gjort avgör hur försiktig du ska vara med solen. Men viktigt är att skydda huden från direkt sol så länge du kan se att din hud inte är helt läkt. Du kan bli skrovlig eller lite småsårig efter din behandling och  dina mörka pigment kan bli mörkare för att sedan blekna. Räkna med upp till fyra-sex veckors läkning. Under en läkningsperiod kan det klia och sticka mycket men försök att inte klia. Använd gärna läkande eller lugnande krämer/oljor som innehåller få ingredienser och ibland kan det räcka med att lägga på någon svalkande kyla.
Har du fått en behandling med uppstramande effekt som Clear Lift tar det upp till 4-6 månader innan du kan se resultat. Under den perioden är det viktigt att du stödjer din läkning med att undvika solning, rökning och få i dig mer frukt och grönsaker. Du ska heller aldrig stödja eller ha ett regelbundet tryck mot den yta du har behandlat.

Priser

Dekolletage & Hals

HALS

Oxybrasion / Dermabrasion peeling, 30 min

Microneedling med NCTF & lugnande mask, 30 min

Dye-VL på hals för solskador, pigmentfläckar, kärl samt åldrad hud, 30 min

Clear Lift för uppstramning & textur, 40min

DEKOLLETAGE

Oxybrasion / Dermabrasion, peeling, 30 min

Microneedling & NCTF  för behandling av ojämnheter, struktur & Hudton, avslutas med lugnande mask, 30 min

Dye-VL för ytliga kärl, pigmentfläckar, åldrad hud och solskador, 30 min

Clear Lift för uppstramning & textur, 40 min

HALS & DEKOLLETAGE (kombinationsbehandlingar & priser)

Oxybrasion / Dermabrasion, peeling, 45min

Microneedling med NCTF som avslutas med lugnande mask, 45 min

Dye-VL för Solskador, Pigmentfläckar, Kärl, Åldrad Hud & Solskador, 45 min

Clear Lift för uppstramning & tightening, 55 min

DELUXE – PAKET I
Oxybrasion / Dermabrasion, peeling i kombination med Dye-VL för solskador, pigmentfläckar, kärl & åldrad hud som avslutas med lugnande mask, 90 min

DELUXE – PAKET II
Oxybrasion / Dermabrasion, peeling & huduppstramning i kombination med Clearlift, en djupt verkande hudföryngring som avslutas med en lugnande mask, 110 min

.

Från 795:-

Från 2300:-

Från 2200:-

Från 2195:-

.

Från 795:-

Från 2300:-

Från 2200:-

Från 2195:-

.

Från 1195:-

Från 3195:-

Från 3500:-

Från 3800:-

 

Från 4495:-

 

Från 4800:-

Back To Top